aseksuell :: Et forum for aseksuelle og andre som vil finne ut litt mer om emnet
Tilbake til forsiden
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 

 Helt ny og helt ny!

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Lobbyen
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Cath87
Sjenert


Registrert: 07.04.2015
Innlegg: 1
Bosted: Oslo

InnleggSkrevet: ti. april 07, 2015 23:05
Hei!

Jeg er Cath, fra Oslo og 28 år gammel.

Jeg er helt ny her på forumet, og ganske ny med å innse hvordan jeg egentlig er. Inntil nylig har jeg ikke visst at det var flere som er som meg, og har gått og trodd at det er noe galt med meg.
Jeg har hatt mange kjærester, og de aller fleste forholdene har jeg endt fordi jeg etterhvert ikke lenger har hatt lyst til å ha sex, og har følt dette som et press og noe jeg ikke kan forklare, og også noe jeg har skammet meg over fordi jeg har følt meg unormal.
Jeg har også alltid trodd at "denne gangen kommer det til å funke, dette er noe helt annet!" - hver gang jeg møter noen ny.

Jeg har ikke fortalt noen om dette enda, men planlegger å i alle fall komme frem med en unnskyldning og en forklaring til mine ekser. Det fortjener de.

Jeg er en romantiker og elsker å flørte, og føler meg tiltrukket av enkelte mennesker, mest gutter men også noen få jenter. Problemet er bare at jeg alltid gruer meg til når sexen vil komme inn i bildet, for selv om jeg føler meg tiltrukket av andre, er det nysgjerrighet og tiltrekning rettet mot personen og aldri seksuell tiltrekning. Den kommer i såfall etter den eventuelle forelskelsen, og blir gradvis borte igjen etter en stund.

Jeg ser frem til å kunne prate mer åpent om dette til mine venner og familie og å kunne ha et mere avslappet forhold til dette og meg selv, og kanskje en gang kan jeg finne noen å være sammen med uten å gå og bekymre meg og grue meg, men bare fokusere på kos og alt det andre!
Jeg ser også når jeg skriver om det at jeg ikke er helt vant med å prate om det, og føler meg rar så ingen ting kommer riktig ut...

Jeg ser at dette ikke er et veldig aktivt forum, men jeg tester det likevel. Her har jeg registrert meg for å komme i prat med likesinnede og kanskje stifte nye bekjentskap.
Svar med sitat
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
karl1991
Sjenert


Registrert: 02.08.2019
Innlegg: 1
Bosted: Halden

InnleggSkrevet: fr. aug. 02, 2019 12:07
Takk for historien din! Jeg vil gjerne få møte med deg og kjenne deg bedre enn bare her, online! Hvis du vil, skriv en melding til meg!
_________________
Stort og stillig skoskap til entreen.
Svar med sitat
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding Besøk hjemmesiden til brukeren
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Lobbyen Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

 

Template Boogie by Soso
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no