aseksuell :: Et forum for aseksuelle og andre som vil finne ut litt mer om emnet
Tilbake til forsiden
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   RegistrerRegistrer 
 ProfilProfil   Private meldingerPrivate meldinger   Logg innLogg inn 

 Er jeg aseksuell?

 
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Aseksuell diskusjon
Les forrige tråd :: Les neste tråd  
Forfatter Beskjed
Enrich
Sjenert


Registrert: 19.01.2013
Innlegg: 2

InnleggSkrevet: lø. jan. 19, 2013 19:11
Kjip litt hysterisk overskrift. Slik føler jeg meg nå da.

Dette er n'te innlegg rundt omkring siden samlivsbruddet. Jeg lærer aldri. Det hjelper ingenting hva man skriver av det man føler. Det blir ikke bedre uansett.

Jeg har vel aldri vært voldsom på sex. Jeg har aldri gått på byen i den hensikt å få med meg en jente hjem. Jeg har aldri jaktet på noen. Om de har snakket til meg møter jeg dem med likegyldighet eller høflighet. Går man mange nok år tilbake så var jeg vel interessert når jeg ble snakket til, men det var sjelden det ble til noe forhold.

Jeg kan begynne med å si at jeg har lavt stoffskifte. Det er sikkert ikke uvanlig at aseksualitet og den sykdommen blandes. Litt mer konkret om hva denne sykdommen er da. Det er en sykdom som lammer eller hemmer hormonene i kroppen litt. Hormoner er jo det som gjør oss kåt. I tillegg gjør den meg trøtt nesten hele tiden slik at jeg ikke orker å gjøre noe særlig og langt i fra ha sex. Jeg har målt testosteron som er viktig for å føle kåthet. Dette er lavt, men legene er fornøyd når de ser på nivået for SHBG (Sex hormone binding globuline). Altså det som heter bindingshormonet for sex. Hvis disse tallene står i rett forhold til hverandre så skal visst alt være ok. Og det gjør de visst. Når jeg hører med andre som har denne sykdommen så sliter så godt som alle med lav sexlyst.

Hva skal da til for å være aseksuell? Før trodde jeg at man nærmest ikke fikk stå og aldri tok på seg selv. Nå vet jeg at selv om man gjør det kan man være aseksuell. Jeg ser porno 1-2 ganger i uken. Jeg synes ikke det som er der er noe bra. Det aller meste er utrolig cheesy og tåpelig, men det må til om jeg skal få den opp. Vanligvis når jeg ser på får jeg den ikke opp, men om jeg hjelper litt og tar et tak der nede og finner noe grisete ekstremt så går det. Utover det går jeg omtrent hele dagen uten at den kommer seg opp. Eller så går den opp uten at man blir kåt. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan bare gå rundt og være kåt i timevis også gjerne av sånne teite ting. En sang gjør dem kåt eller en fyr som slikker på is. Jeg kan bli kåt i 1 minutt kanskje. Så er det slutt og en annen tanke tar over. Uansett. Mye med sex føles vanskelig og teit for meg, men orgasmen vil jeg ha. Jeg sier ikke nei takk til den gode følelsen om jeg kan få den.

For litt over tre måneder siden var jeg tre uker i utlandet. Det var tre uker uten min eks samboer. Det var en del sexmas der nede. Det var snakk om den og den heite jenta, nude beach og horer osv. Jeg hadde ikke med meg nett så jeg runket vel kanskje 4-5 ganger. Imidlertid ble jeg skikkelig kåt en eller to ganger der nede da. Den ene gangen sendte eksen bilde av utstyret sitt til fonen min. Da ble jeg noe nær ustyrlig kåt selv om jeg har sett det uendelig mange ganger før. Det var vel settingen og en viss nytenning mellom oss som gjorde det. Siden har jeg vel nærmest bare blitt kåt sammen med henne. En litem klem er nok til å bli hard og litt kyssing og hvis følelsene er på rett plass så vil jeg faktisk ha henne. Jeg skulle gjerne skrotet det og brukt kåtheten på noen andre. Men jeg får det ikke til. Jeg lurer på om jeg forbinder sex ekstremt nært med følelser. Jeg har den andre siden også da som er bare rå kåtskap uten noen nære bånd, men det er så sjelden den kommer frem.

Før jeg dro utenlands hadde jeg og eksen bodd 5 år sammen i den tro og enighet at sex ikke var noe viktig. Vi hadde sex kanskje 30 ganger på disse 5 årene. Imidlertid snudde hun fullstendig om mens jeg var borte og husket at hun egentlig tenner på BDSM. Det ble slutten for oss. Ikke fordi hun begynte med BDSM og ville ha åpent forhold, men fordi jeg synes hun er håpløs på mange andre måter og hun var vel lei meg. Det med åpent forhold ble vel bare spikeren i kista. Siden har vi fortsatt å bo sammen fordi vi må, og da blusser følelsene opp og dør hen hele tiden. Mine er vel noenlunde konstant, men hun går opp og ned som en jojo. Egentlig veldig ugunstig, men nå er det mulig vi begynner salgsprosess nå i begynnelsen av februar.

Mens jeg lurer på om jeg er aseksuell kaller hun seg selv åseksuell. Jeg blir anldri vant med å bo sammen med henne under hennes nye jeg. Noen ganger synes jeg omstendighetene rundt hele greia er helt grusomt. Andre ganger gir jeg totalt faen og tenker hun må bare styre rundt med andre menn til safta spruter ut av hullet hennes. Vi har jo da vært enig om å flytte fra hverandre. Så får hun sine byger innimellom at vi kan fortsette som før og tilnærmet være et par igjen. Hun blir for korte perioder veldig glad i meg igjen. Også går det over og jeg kan være idiot. Dette skjedde igjen i dag. Hun følte at vi burde fortsette å bo sammen slik at vi kan være god med hverandre, kose med hverandre og kanskje av og til ha sex. Selv om hun hevder å ikke være kåt på meg i det hele tatt. Det lever jeg veldig godt med. Til tider føler jeg meg sexy uansett. Forslaget hennes innebærer også at hun fremdeles skal ha seg med andre. Og det får jeg også lov til. Det er da jeg blir så fortvilet. Jeg får ikke til å oppsøke andre for sex. Ikke fordi det er kun henne for meg eller fordi jeg er så monogam (jeg er rimelig monogam da) at jeg vil være lojal mot henne selv om vi ikke er et par lenger. Jeg føler bare ikke at det blir naturlig samtidig som jeg ikke orker pga den grusomme sykdommen jeg har.

Imidlertid har jeg jo full frihet nå og burde benytte sjansen før jeg går inn i et nytt forhold med ei jente som forhåpentligvis er monogam. Jeg er en anelse biseksuell da. Har vært med menn før. Det har ikke vært en stor suksess, men innimellom føler jeg meg veldig tiltrukket av den greia menn har mellom beina. Jeg ser det er mye enklere å ordne seg treff med menn, men jeg blir jo ikke så kåt som de jeg treffer på blir. Det kan bli pinlig om jeg blir helt slapp hele tiden. Jeg har vært i en tilsvarende episode før, men da greide jeg jo også å drikke for mye. Det var kanskje ikke så lurt. Med jenter har jeg sånne ekstremt rare tanker om hva jeg tennner på at jeg tror ikke det er mulig å finne noen. I tillegg er jeg mer avhengig av å kjenne dem og føle trygghet med jenter. Uansett føler jeg ikke lysten er sterk nok. Det kan være stoffskiftet eller det kan være at jeg bare er "håpløs". Det sies at vi mennesker har da "behov". Jeg tenker da som så at det har vi da vel ikke. Vi greier oss fint uten sex med andre, men jeg greier meg kanskje ikke uten å masturbere. Jeg skjønner ikke hvorfor det ikke er flere som har det slik. Jeg greier meg vel også uten andre med tanke på nærhet og kos, men det vil jeg helst ha da. Mye viktigere enn sex.

Jeg greide jo nærmest ved et mirakel å treffe ei jente/kvinne på nett. Da skulle jeg skrote eksen helt og satse på henne. Det døde fort hen da. Plutselig sluttet hun å skype med meg uten at jeg vet helt hvorfor. Poenget er i hvert fall at på den korte tiden vi hadde kontakt så tenkte jeg ikke en gang noe seskuelt om henne. Jeg fikk bilde og det må sies at hun var pen og slank. Er jeg bare slått av seksuelt eller må jeg kjenne noen og knytte noen følelser til dem før jeg blir kåt på dem? Jeg vet ikke. Kanskje det beste bare er å flytte vekk fra eksen, finne seg en annen og ta det derfra. Folk flest er da ikke som eksen uansett som er kåt 24/7.

Synd det skal være så dødt her da, men jeg vet en god del er på den AVEN siden i steden. Jeg har skrevet mye her. Kanskje mer enn hva folk gidder å lese, men jeg prøver bare å belyse saken fra alle sider. Samtidig burde man kanskje vente med å skrive til man har roet seg litt. Det kan godt henne jeg roer meg etterhvert og skylder alt på en dårlig periode. Selvsagt er jeg ikke aseksuell. Kan si såpass da at jeg håper jeg ikke har hatt sex med en dame utenom eksen for siste gang. Jeg vil jo også ha barn (men det blir ikke lett om jeg ikke når høyt nok på kåthetskalaen).
Svar med sitat
Til toppen!
Vis profilen til brukeren Send en privat melding
Vis innlegg fra:   
Ny tråd   Svar på tråden    Tilbake til forsiden -> Aseksuell diskusjon Alle tidspunkter gjelder for tidssonen GMT + 1 time (norsk tid)
Side 1 av 1

 
Gå til:  
Du kan starte nye tråder
Du kan svare på tråder
Du kan ikke endre dine egne innlegg
Du kan ikke slette dine egne innlegg
Du kan ikke stemme ved avstemninger

 

Template Boogie by Soso
Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Rapporter misbruk

Søk blant norske bedrifter på io.no